Ullakon takana toimivat Iiris ja Jenna


Talvella 2019 pohdimme tulevaisuuttamme ja meillä oli tahoillamme yhteneväinen ajatus oman yrityksen perustamisesta vielä jonain päivänä. 


Pyörittelimme ideaa liikkeestä, joka myy miesten käytettyjä vaatteita. Mietimme, miksi miesten vaatteiden kierrättäminen on edelleen tänä päivänä naisiin ja lapsiin verrattuna hyvin minimaalista.


Puoli vuotta myöhemmin idea oli edelleen mielessämme ja päätimme ottaa seuraavan askeleen haaveeseen liittyen. Tilanne kehittyi nopeasti pisteeseen, että Ullakko Oulu Oy oli perustettu ja liike päästiin avaamaan!

Ullakon toiminta


Eettisyys edellä kulkeva Ullakko tuo erilaisen vaihtoehdon miesten vaatteiden ostoon. Myy & osta -periaatteella toimiva liike mahdollistaa vaatteiden oston edullisemmin ja ekologisemmin.


Liikkeen toiminnan arvoina ovat siis hyvin ajankohtaiset eettisyys ja ekologisuus. Mikä olisikaan ekologisempi tapa ostaa vaatteita kuin ostaa ne käytettyinä? Toiveissa on, että mahdollisimman paljon Ullakon toiminnassa käytettävää materiaalia saataisiin uusiokäyttöön ja jätteen määrä minimoitaisiin.


Ullakko vastaanottaa ja myy puhtaita ja ehjiä vaatteita. Pikkuvikaiset tuotteet on mahdollista korjata tai myydä edullisempaan hintaan. Tärkeää meille olisi, että tuotteet olisivat myös hajustevapaita tai vähintään hyvin miedosti hajustettuja. Tarkempia tietoja liittyen vaatteiden ostoon asiakkailta löydät täältä.

Copyright © Kaikki oikeudet pidätetään